Ring oss direkt: 08 - 557 696 42

Om oss

Om Oss

När du anlitar oss kan du vara säker på att vi tar arbetet seriöst samt att vi har de tillstånd och försäkringar som krävs. Din flytt är trygg i våra händer.

Ansvarsförsäkring

Är olyckan framme ersätter vi skador enligt marknadsvärde via vår ansvarsförsäkring på 10 miljoner. Det är försäkringsbolaget som avgör marknadsvärdet vilket gör att vi aldrig behöver utföra någon partisk värdering.

Om något extra värdefullt ska flyttas under flytten ber vi dig påtala detta i förväg. En tavla kan exempelvis dokumenteras så inte några diskussioner behöver uppstå kring om en mindre skada fanns före flytten eller inte.

Medlem i Sveriges Åkeriföretag

Vi är medlemmar i SÅ, Sveriges Åkeriföretag, vilket innebär en trygghet för dig som kund. Vi följer branschens regler kring transport, försäkring och avtal mot kund.

Innehar trafiktillstånd för godshantering

För att få flytta gods krävs att företaget har yrkestrafiktillstånd. Trots detta är det fortfarande idag flera företag som erbjuder flytthjälp utan detta tillstånd. Vi rekommenderar starkt att enbart anlita flyttfirmor som har tillståndet då dina saker annars kan vara oförsäkrade under transport.

Via Transportstyrelsens hemsida kan du kontrollera att vi har giltigt yrkestrafiktillstånd.

Miljöklassade lastbilar

Vi tar ansvar för vår personal, våra kunder och vår miljö. Idag har vi enbart miljöklassade lastbilar och vid mindre flyttar använder vi elbilar. Självklart är vi har vi 14001 ISO-certifiering som påvisar att vi tar miljöarbetet på fullaste allvar.

Alltid med helhetslösning

Vi tar åt oss alla uppdrag inom flytthjälp och söker en helhetslösning för kunden. Vänd dig till oss om du vill ha flytthjälp, magasinering, flyttstädning, montering eller annan hjälp i samband med flytten. Vi jobbar alltid med en helhetslösning som gör flytten så enkel som möjlig.

Vår historia

Vår historia startar 1952 då flyttfirman startades av två bröder i södra Stockholm. De expanderade och anställde allt fler men gick bägge i pension på 80-talet då de valde att sälja företaget vidare. Idag drivs vi av samma andra, ”med kunden i fokus” även om både arbetssätt, serviceutbud och funktionella lösningar har ändrats.

Idag jobbar 16 personer som fast anställda på företaget. Under högsäsong tas även extraarbetare in. Har du erfarenhet av att jobba på flyttfirma eller nyfiken på att prova? Hör av dig – vi söker alltid vikarier som kan hoppa in vid behov.