Ring oss direkt: 08 - 557 696 42

Företagsflytt

Företagsflytt – Kontorsflytt

Byte av kontorslokaler kräver noggrann planering och ett effektivt utförande. Det är exakt vad vi levererar!

Med erfarenhet från företagsflyttar i en rad olika storlekar vet vi vad som krävs gällande organisation och utförande. Vi tar hand om flytten och ser till att er verksamhet påverkas på minsta möjliga sätt.

Så jobbar vi:

 

  1. Behovsanalys & Offert

Träffa oss för en gratis genomgång av era behov så ger vi en offert på hela flytten inom två dagar.

  1. Information & Ansvarsfördelning

Vi håller i informationsmöte samt ansvarar för löpande information gällande flytten till alla anställda och ansvariga. De kan även kontakta oss vid eventuella frågor. På ett tidigt stadie skapar vi en ansvarsfördelning så alla vet vem man ska kontakta vid detaljfrågor.

  1. Planering

Vi skapar nu en planering för olika delmoment inom flytten. En planering som tydliggör när olika avdelningar kommer flyttas, var de anställda kan jobba och när flyttdagen blir.

  1. Flytt & Montering

Flytten kan genomföras dygnet runt – beroende på när det passar för er samt eventuella grannar. Det är mycket vanligt att vi även får montera möblerna och låta våra samarbetspartners installera enklare IT-utrustning.

  1. Städning och återvinning

När flytten är utförd tar vi hand om flyttstädningen, transport av grovavfall till återvinning och bokning av second-hand butiker som hämtar möbler för återbruk.

Magasinering vid behov

Flyttar ni till mindre och har behov av extra förråd? Vi erbjuder magasinering på allt från 1 kvadratmeter till 25 kvadratmeter. Allt fler företag ser fördelen i att hyra förråd för att där ha långtidsförvaring istället för att ha det i företagets lokaler.

Kontorsflytt med skräddarsydd lösning

Vi kan planera, strukturera och genomföra kontorsflyttar oavsett om det handlar om ett enmansföretag eller ett större bolag. Varje flytt är unik och innebär olika utmaningar och moment. Tillsammans kan vi skräddarsy en lösning för just ert företag. En lösning som innebär en smidig logistik och minimal påverkan på det arbete ni utför.

Vid större flyttar är det mycket viktigt att ha en överskådlig planering, tydlig information till de anställda samt ansvarsfördelning. Tillsammans med kontaktpersoner från ert företag skapar vi en smidig flytt där vi löser de problem som uppstår på vägen. Självklart kan vi ordna med packning, montering, installering och andra tjänster som underlättar.

Kontakta stockholmsflyttfirma.se

Adressvägen 11, 110 05 Stockholm

Öppettider: 07.00 - 19.00

Snabboffert