Ring oss direkt: 08 - 557 696 42

Privatflytt

Privatflytt

Vi erbjuder smidig privatflytt – På dina villkor

Behöver du flytta på helgen eller natten? Vill du även ha hjälp med packning eller montering? Vi löser det mesta så att din privatflytt blir så enkel som möjlig. Alltid med RUT-avdrag, ansvarsförsäkring och kompetent personal.

Offert inom 24 timmar

Vi ger oftast svar på offertförfrågningar inom 12 timmar – men lovar svar inom 24 timmar. Har du inte fått offert inom den tiden ges 30 % rabatt via en rabattcheck.

Behöver speciellt tunga lyft genomföras bör detta nämnas redan i offertförfrågan. Är du osäker? Skicka med bilder eller en video.

Hur mycket hjälp behöver du?

Flytthjälp

Du packar allt och packar sedan upp allt på nya adressen. Vi bär lådor och möbler från bostaden till flyttbilen, genomför transporten, och bär in allt i nya bostaden.

Flytthjälp + Packning

Vi träffas hemma hos dig för en gemensam genomgång av hemmet. Därefter tar vi hand om allt kring packning och transport. Du tar över ansvaret när vi burit in alla lådor och möbler.

Flytthjälp + Packning + Uppackning

Med denna tjänst behöver du bry dig minimalt om kommande privatflytt. Vi träffas för att planera flytten tillsammans där du bland annat förklarar hur uppmärkningen på lådor ska tolkas och vad som ska packas upp i nya bostaden. Beräkna att träffen tar ca en timme.

Därefter packar vi allt, transporterar och packar upp de lådor du angett att ska packas upp. Det brukar innebära att vi packar upp lådor i kök, hall, vardagsrum och barnrum. Många väljer att packa upp sina kläder själv.

Flytthjälp + Packning + Uppackning + Montering

Detta är vår mest kompletta flyttjänst där ”allt” ingår. Främst är det företag som brukar boka tjänsten men den finns även tillgänglig inom privatflytt.

Du behöver totalt lägga ner ca 1 timme på flytten – resten gör vi. Vi packar, flyttar, packar upp och monterar allt på plats. Via en skiss på nya lägenheten markeras ut var exempelvis soffa, matbord och bokhylla ska stå.

RUT & Privatflytt

Vad ingår inom RUT:

  • Packning
  • Montering
  • Installering av IT-produkter
  • Flyttstädning
  • Bärhjälp av möbler och lådor

Vad ingår inte inom RUT:

  • Hyra av flyttlådor (Hos oss får du låna flyttlådor gratis)
  • Hyra av lastbil
  • Transport av möbler m.m. till återvinningsstation
Kontakta stockholmsflyttfirma.se

Adressvägen 11, 110 05 Stockholm

Öppettider: 07.00 - 19.00

Snabboffert