Ring oss direkt: 08 - 557 696 42

Pianoflytt

Tunga lyft & Pianoflytt

Ett tungt piano eller en stor maskin? Vi flyttar även det.

Med rätt hjälpmedel, erfarenhet och teknik är de tunga lyften inte speciellt svåra att genomföra. Men har du inte rätt kunskap är risken stor att du istället skadar dig vid dessa lyft.

Riskera inte personskador – anlita oss istället.

Offert på tunga lyft – Med eller utan flytthjälp

Behöver du bara få hjälp med att lyfta ett piano från ett rum till ett annat? Önskas även flytthjälp av hela bohaget till en ny adress? Kontakta oss så löser vi det.

Pianoflytt eller tungt lyft

Med lång erfarenhet av tunga lyft kan vi hjälpa dig att flytta ett piano, ett kassaskåp, tunga maskiner eller otympliga möbler. Med lyftselar, bärremmar, hjulplattor och rätt teknik kan vi utföra lyftet säkert – så att varken vi eller pianot skadas. Skulle oturen vara framme har vi ansvarsförsäkring som täcker upp till 10 miljoner.

Kontakta oss här – Vi ger offert inom 24 timmar

Även med flytthjälp

Vi kan ta hand om flytten – från start till mål. Anlita oss för packning, magasinering, flytt och montering, eller enbart för flytthjälp.

Flytthjälp erbjuds med fastpris efter att vi besiktat vad som ska flyttas. Det kan antingen ske genom att vi kommer hem till dig eller att du kontaktar oss vid videosamtal. I samband med offert för flytthjälp kan vi även svara på frågor kring tunga lyft och ge offert för dessa.

Kontakta oss här – Vi ger offert inom 24 timmar

Prisexempel på pianoflytt:

Pianolyft från bostaden (inom Stockholm) till flyttbil – 1500 kr

Beställ både flytthjälp och pianoflytt eller andra tunga lyft samtidigt och få 20 % rabatt på lyftet.

Vad är tunga lyft?

Vi följer riktlinjerna i Bohag 2010 inom alla delar inom vår verksamhet. Inom dessa riktlinjer framgår även vad som klassas som tunga lyft och som därmed inte ingår i offerter för en vanlig bohagsflytt. I vissa fall kan det vara svårt att som konsument veta var gränserna går och vi rekommenderar alltid våra kunder att skicka in bilder och information för att vi ska kunna ge en tydlig offert.

Enklast är att vi kontaktas via videosamtal då vi både kan ställa frågor och se det som ska flyttas från olika håll. Därmed kan vi även ge offert inom någon timme.

Exempel på tunga lyft är ett större piano, kassaskåp eller en möbel som inte kan monteras ner i flera delar.

Kontakta stockholmsflyttfirma.se

Adressvägen 11, 110 05 Stockholm

Öppettider: 07.00 - 19.00

Snabboffert

Fel: Kontaktformulär hittades inte.