Ring oss direkt: 08 - 557 696 42

Magasinering

Magasinering

En dag eller ett år?

En kvadratmeter eller tjugo?

Boka magasinering hos oss.

Vi har magasineringslösning för både privatpersoner och företag. Alltid i torra, säkra och tillgängliga lokaler. Hör av dig så kan vi tillsammans räkna ut ditt magasineringsbehov.

Vår magasinering är:

  • Säker

Med flera olika slags larm och väktarpatrullering är våra förråd betydligt säkrare förvaring än ett vindsförråd till en hyreslägenhet. Tappar du bort din kod finns alltid möjlighet att legitimera sig med Mobilt Bank-ID för att ändra koden via vår webbplats. Vi ”Mina Sidor” kan du även ställa in tider då tillgänglighet till förrådet inte ska finnas oavsett om man har koden eller inte.

Mot tillägg kan övervakningskamera monteras i förrådet som hela tiden visar vad som händer. Övervakningen kan följas via vår app.

  • Tillgänglig

Du har tillgång till utrymmet 06:00 – 22:00 varje dag, året om. Skulle du behöva nå förrådet andra tider kontaktar du oss minst en vecka i förväg.

  • Utan bindningstid

Hyr helt utan bindningstid eller uppsägningstid. Börja hyr när du vill – säg upp avtalet när du vill.

Vad kostar det?

1 kvm – 325 kr per månad

Minst 5 kvm – 300 kr/kvm per månad

Minst 10 kvm – 200 kr/kvm per månad

Offert ges på förråd som är minst 20 kvm eller med minst 12 månaders hyrestid.

90 % rabatt första månaden!

Har du aldrig magasinerat hos oss förr? Testa oss med 90 % första månaden. Du väljer sedan själv om du vill fortsätta eller inte med magasineringen. Erbjudandet gäller en gång per folkbokföringsadress.

25 % rabatt vid magasinering i samband med flytt

Boka oss för din flytt och du får 25 % rabatt på magasinering i 6 månader. Rabatten gäller på förråd på upp till 10 kvadratmeter och förvaring behöver påbörjas senast 2 månader efter flytten genomförts.

Magasinering passar exempel vid:

Renovering

Studier på annat ort

Behov av extra förråd

Andrahandsuthyrning

Förvaring av säsongssaker

Flytt

Hur stor plats behövs?

Generellt kan du räkna med att 1 kvadratmeter boyta kräver 0,8 flyttkartonger. Bor du på 50 kvadratmeter kan ett normalt bohag packas i ca 40 kartonger.

På en kvadratmeter ryms 4 kartonger och på en kubikmeter ryms 8 kartonger förutsatt att de är i standardmått. Om ett magasin på en två kvadratmeter hyrs kan alltså totalt 16 kartonger förvaras.

Kom ihåg att du alltid kan uppgradera till ett större förråd ”på dagen” hos oss.

Kontakta stockholmsflyttfirma.se

Adressvägen 11, 110 05 Stockholm

Öppettider: 07.00 - 19.00

Snabboffert

Fel: Kontaktformulär hittades inte.