Ring oss direkt: 08 - 557 696 42

Flyttstädning

Flyttstädning

Boka flyttstädning av oss – med eller utan flytthjälp.

Vi utför flyttstädningar dygnet runt, utifrån kundens behov, över hela Stockholm. Hos oss får du personlig service, städgaranti och ”alla tjänster under samma tak”.

  • 14 Dagars Städgaranti
  • Alla tjänster du behöver vid en flytt
  • Följer Mäklarsamfundets riktlinjer

Boka eller få offert här – Fast pris per kvadratmeter

Allt under ett tak

Hos oss kan du boka ”all hjälp du behöver inför flytten”. Flyttstädning utförs till fast pris (beroende på boyta) och med städgaranti på 14 dagar. Boka flytthjälp, flyttstädning, montering eller tunga lyft. Behöver du hjälp med något vid flytten kan vi till största sannolikhet hjälpa till.

Få 20 % rabatt på flyttstädningen – boka städning och flytthjälp vid samma tillfälle.

Flyttstädning med extra tjänster

När flyttstädning bokas kan även följande tjänster ordnas av oss:

Nyckelhantering

De flesta kunder önskar att vi kommer hem till dem för att hämta nyckeln. När sedan städningen är klar kan vi, mot kvittens, lämna den vidare till mäklaren eller ägaren av fastigheten. En uppskattad tjänst av de som flyttar till annan stad och därmed inte behöver komma tillbaka med nyckeln.

Transport till återvinning

Trasiga möbler, elektronik eller stora förpackningar. Lägg allt på altanen eller i ett av rummen i bostaden. Vi kör det till återvinning i samband med flyttstädningen. Denna tjänst ingår inte i RUT-avdraget.

Försäljning via uppköpare

Vill du inte lägga tid på att sälja möbler och annat på Blocket eller Tradera? Vi kan kontakta uppköpare och auktionsfirmor som köper ”det mesta”. Ett enklare och snabbare sätt att få betalt för de saker som inte ska med i flytten.

Bokningsvillkor för flyttstädning

  1. Avbokning måste ske 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras halva beloppet.

  2. RUT-avdrag visas på offerten. Därmed behöver du ange ditt fullständiga personnummer vid bokning eller offertförfrågan.

  3. Betalning sker mot faktura med 30 dagars betalningsvillkor. Önskas delbetalning kan detta lösas via externt kreditföretag.
  4. Fast avgift innebär att allt ingår i avgiften. Vi kommer inte lägga till någon aviavgift, utkörningsavgift eller liknande.
  5. Städgaranti gäller i 14 dagar förutsatt att ingen bott i bostaden under denna tid. Städning sker i tom bostad där ingen förväntas bo eller flytta in förrän städningen godkänts.
  6. Frågor kan ställas till kundtjänst via mail, messenger, telefon eller kontaktformulär.
Kontakta stockholmsflyttfirma.se

Adressvägen 11, 110 05 Stockholm

Öppettider: 07.00 - 19.00

Snabboffert

Fel: Kontaktformulär hittades inte.