Ring oss direkt: 08 - 557 696 42


Flyttfirma Stockholm

Välkommen att boka flytthjälp och andra flyttjänster av oss på Stockholms Flyttfirma. Vi anpassar uppdraget helt efter vilka tjänster som du önskar. Vi är en flyttfirma i Stockholm som både har privatpersoner, föreningar och företag som kunder.

Ring oss direkt: 040 - 668 82 52

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Vi kan ordna allt

Utöver att bära och transportera erbjuder vi bland annat städning, montering, installation och magasinering. Berätta för oss vad du behöver hjälp med under flytten – till de allra flesta hittar vi en passande lösning.

Gratis flyttlådor ingår

Bokas flytthjälp levererar vi flyttlådor gratis (inom Stockholm) till din hemadress. Du behöver inte köpa eller hyra egna kartonger och vi vet att flytten går lättare när stabila kvalitetslådor används. Lådorna kan även köpas av oss.

Medlem i Almega Flyttjänstföretagen

Som medlem i Almega Flyttjänstföretagen åtar vi oss att följa bestämmelse som finns mot denna bransch. Det blir därmed en kvalitetsstämpel på vårt arbete.

Fast pris - inga dolda kostnader

Vi ger alltid flytthjälp till fast pris. Du vet vad det kostar och behöver aldrig oroa dig för oväntade administrationskostnader m.m. Våra priser tål att jämföras mot andra flyttfirmor i Stockholm.

Vi följer Bohag 2010

Vi följer Bohag 2010 gällande avtal och villkor. Ett avtal som gör det tydligare för bägge parter vad man kommit överens om. Konsumentverket skriver att när du som privatperson jämför och anlitar flyttfirmor – ”välj en som använder sig av Bohag 2010.”

Kontakt eller offertförfrågan

Kontakta oss senast 15:00 och få offert samma dag. Fyll i formuläret, ring eller skicka ett mail. Ju tydligare du kan vara gällande behov desto snabbare kan vi ge en tydlig offert.

Vår kundtjänst har öppet 07:00 – 23:00 alla dagar i veckan.

Vilka flyttjänster behöver du?

Flytthjälp är bara början. Vi erbjuder ett flertal tilläggstjänster som underlättar flytte

Packa & Flytta

Anlita oss både för både packning och flytt. Vi träffas i ditt boende (beräkna 30 – 60 min) och går igenom vad och var allt ska flyttas varpå du sedan kan lämna över nycklarna och lägga din tid på annat.

Tunga lyft

Vill du flytta pianot til en annan våning eller ge soffan till grannen? Vi har kompetens att utföra s.k. tunga lyft. Ta inte risken att skada dig själv, eller en vän, genom felaktiga lyft. Standardpris för ett tungt lyft är 1500 kr om det sker inom Stockholm. Kontakta oss för en offert eller tidsbokning.

Montering

Vid en flytt behöver ofta soffor, bokhyllor och matbord monteras ned. Vi hjälper dig att få allt på plats så snabbt som möjligt. Genom samarbete med ett flertal olika hantverkare kan vi erbjuda montering av möbler, installering av IT-produkter och installation av elprodukter.

Flytthjälp i Stockholm

Boka flytthjälp av oss – Vi hjälper till med allt från packning till montering

Gratis flyttlådor

Flytthjälp med fast pris

15 år i branschen